2012 m. birželio 13 d., trečiadienis

PARDUODAMAS Namas, pamiskeje.







http://www.aruodas.lt/2-300645

DĖMESIO !!! 
Puiki PROGA už GERA KAINA įsigyti puikų namą. 
Siūlau įsigyti išskirtinio projekto, modernų bei kokybišką 215 kv. m. gyvenamąjį namą (2009 metų statybos), kuris yra uždaroje, šalia miško esančioje gatvėje. Tai 2 aukštų namas su 10 arų sklypu. Jums nereikės rūpintis bei vargti prie pastato išorės. Šis namas ir jo aplinka – visiškai sutvarkyti. Visa teritorija apželdinta bei aptverta akmens masės ir lieto betono tvora. Įvažiavimas į dvivietį garažą grįstas akmenimis, taip pat įrengti ir akmens masės takeliai aplink namą. Namo viduje erdvūs miegamieji, didžiulė svetainė. 
Svarbu: Namo sienos keramzitinių blokelių, iš vidaus tinkuotos, apšildytos 15 cm. Namo perdanga monolitinė, apdaila: skaldyto akmens masė, dailylentės, klinkeris. Langai į vakarinę, rytinę bei pietinę puses. Kanalizacija – vietinė, vanduo – gręžinio. Name įrengta priešgaisrinė bei apsaugos signalizacija. Išvedžioti visi inžinieriniai tinklai, ištinkuotos sienos, grindinis šildymas.
Kodėl šis pasiūlymas vertas dėmesio? Todėl, kad tai naujas, patogiai bei erdviai suprojektuotas, išskirtinis gyvenamasis namas, šalia miško, kurio statyboje naudotos kokybiškos medžiagos.
PASINAUDOKIT IŠSKIRTINE GALIMYBE !!! PASIŪLYMAS galioja tik iki Birželio 24 d.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą