2013 m. sausio 30 d., trečiadienis

PARDAVIMAS 3 k.b. Ukmerges g.





1 komentaras:


  1. Parduodu pilnai įrengtą bei apstatytą pavyzdinės 2003 m. statybos, jaukų bei šviesų 3 kambarių butą, Ukmergės g., ramioje bei strategiškai patogioje vietoje.


    Tai naujas, įrengtas 75 kv.m. butas, su erdvia svetaine bei virtuve (30 kv.m.) 2 miegamieji (17 ir 18 kv.m.), erdvus vonios kambarys (4 kv.m)., didelis balkonas. Įrengtos talpios sieninės spintos. Bute racionalus bei patogus išplanavimas daug erdvės.


    Butas parduodamas su virtuvės baldais, tvarkinga santechnikos įranga, šarvuotos durys, rakinama bei tvarkinga laiptinė. Neribotas automobilių stovėjimas kieme, kuriame bet kuriuo metu yra laisvų vietų.


    Kodėl šis butas vertas dėmesio: tai ekonomiškas (nėra jokių papildomų mokesčių, tik sąskaitos už šaltą vandenį, dujas ir elektrą), naujos statybos, patikimai ir kokybiškai pastatytas namas. Strategiškai patogi ir rami Vilniaus m. dalis. Išvystyta infrastruktūra: tvarkingos bei apšviestos gatvės, visai šalia mokykla bei vaikų darželis, žaidimų aikštelė, aukštoji mokykla, medicinos ir prekybos centrai, sporto klubai. Puikus susisiekimas tiek viešuoju transportu, tiek automobiliu.

    AtsakytiPanaikinti